RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren. Het systeem is in 1927 in Duitsland ontwikkeld, RAL staat voor Reichs Ausschuss für Lieferbedingungen.

Hieronder staat een greep uit Rotterdam Coatings kleur keuze. Een aantal kleuren zijn ook in een matte of structuur variant mogelijk. Voor informatie over speciale kleuren kunt u ons altijd bellen of mailen.
Ral kleuren

Let op!

Het weergegeven kleur op uw (computer) monitor kan verschillen van de werkelijkheid. Dit komt doordat computersystemen en monitoren over het algemeen kleuren niet weergeven volgens de RAL kleuren specificaties. Gebruik deze pagina dus alleen als referentie (of als de exacte kleur er niet toe doet). Het is altijd raadzaam om bij het uitzoeken van de juiste kleur een RAL kleurenwaaier te gebruiken. Ook zijn er proefplaatjes te bezichtigen op ons kantoor.

Over Rotterdam Coatings

Wij staan in de regio Rotterdam en omstreken bekend als een betrouwbare partner voor het verzorgen van al uw poedercoatwerk. Zowel voor bedrijven als particulieren. Lees meer over Rotterdam Coatings.

Vertaal de website naar

DutchEnglishFrenchGermanLuxembourgishPortugueseSpanish

Contactgegevens

Rotterdam Coatings poedercoatingbedrijf © 2015 - 2018 - All Rights Reserved - Privacyverklaring - info@rotterdam-coatings.com - +31 (0)10 429 92 00 | Web design door Gers.nl